Hungarian(Magyar)
-
Persze hogy minden bolygónak saját egyedi textúrája van, úgy értettem, hogy ezek a textúrák, összesen 3 képet jelentenek minden bolygónál. Pl.: earthlikecap.dds a bolygó teteje és alja earthlike01.dds az “a” oldal és az “a” oldallal szemben lévő oldal, az earthlike02.dds a “b” és a vele szemben lévő oldal. De köszönöm a linket, pont egy ilyet kerestem már régóta. Azt hiszem hasznát vehetem.
-
Egyre gondoltunk, de azt nem vettem észre hogy a hat oldalból 3 páronként egyezik.
A deviantart-on meg AlphaLeader, UCD és MJ00 planet tutorial-jaira érdemes egy pillantást venned, ezeket jpg-be általában le lehet tölteni.
A pattern-maker-es megoldást nem javaslom, hacsak nincs öt Cray-ed sorbakötve 80 terrabájt memóriával. -
Hát amúgy én is azt hittem megzavarodok mire rájöttem, de az előző linked segített, és már nagyjából vágom is a témát. De utánanézek majd ezeknek is.
És egy újabb téma hogy ne unatkozzunk, már sikerült megváltoztatnom a kurzort és ikonjait, de a nyilakat amik a célpontot mutatják repülés közben és a keretet ami a célpontot jelöli nem találom sehol. Erről tudsz valamit? -
A kurzorokkal nem foglalkoztam ezidáig, csak magával a hud-okkal, abban tudok segíteni.
Egypár izét találtam az “interface” könyvtárban ami a nyilakra utal, az pedig a buttontextures.txm meg az uitextures.txm, de ez csak találgatás.
A többi könyvtár a hudokhoz kell és ott tuti nem találkoztam a nyilakkal.
De emlékeim szerint Sushi-ék átalakították a nyilakat is, őket még érdemes megkérdezni. -
Itt van még egy “nem találom sehol” kérdés: az inaktív waypoint-ról van szó. megvan a waypoint textúra ami az irányt mutatja ha éppen nem előttünk van a wp, és megvan a kijelölt wp textúrája is, de az inaktív wp (amikor nem a wp van kijelölve) nincs meg.
-
Hát hogy azt fel-e tudod használni az passz, de a realistic light source effect-et megoldották, van is itt valahol egy topic az oldalon de sajna nem emlékszem hogy mi volt a címe.
Edit: itten van:
http://the-starport.net/freelancer/forum/viewtopic.php?post_id=44725#forumpost44725