Turk's
-
muhtemelen… şu anki oynayan türk grubun 80%'i ya ilkokuldan ya liseden arkadaşım. 2005’ten beri kimseyi görmüyorum
-
Ege merhaba,
bu oyunu oynamis Turklerin oldugunu gormek ne guzel. ben de bu hd modu sayesinde tekrar kurdum, diger tum oyunlari silebilirim suan
youtube da ki mp savaslari gordugumde gozlerime inanamadim. neler yapmislar. abandonware olmus bir oyunun hala tarihe direnmesi inanılmaz. Ustelik yapimcilari bile enteresan sekilde yillar once sirt cevirmesine ragmen. star citizen, elite forces, gof serisi neler denedim neler. bunda ki vizyon hic bir zaman bir baska oyunda olamadi.
guncel tavsiyeleriniz olursa mod vs icin seviniriz. Ben de izmirdeyim bu arada
EgeSkywalker wrote:
muhtemelen… şu anki oynayan türk grubun 80%'i ya ilkokuldan ya liseden arkadaşım. 2005’ten beri kimseyi görmüyorum -
ben iş gereği Kütahya’dayım şu an ama normalde Denizli’deyim. Çoğunlukla Discovery serverında takılıyoruz biz ama ara ara Crossfire’a kaydığım oluyor. bir dönem Nightsalker’s Universe’ta uçmuştuk arkadaşlarla. keşke o server devam etseydi muazzam bir yıldız sistemi tasarımı vardı o modda.
bahsettiğim serverlarda oynarsan Skywalker nickleri hep bende pm atarsan oyundayken takılırız beraber
bir de şöyle bir şey var, buradan tanıştığım bir dostum var, Jeider. o da Nomad Legacy modunu geliştiriyor. discordda tester ekibiyle beraber geliştirmeleri deniyoruz. o da eski freelancer hikayesini (FL Alpha sürümü) yeniden hayata geçirip unused kısımlarını yeniden oyuna dahil etmeye çalışıyor. baya bir ilerleme kaydetti. istersen sen de gel beraber test edelim. o modun son sürümü ortalığı sarsacak çünkü şu 20 yıllık süre içerisinde adam ilk defa kullanılmayan, oyunda aslında kodlar içine gömülü olup oyun içerisinde kimsenin fark edemediği tüm özellikleri aktif etmeye başladı. hud falan değişti oyunda zaten. Microsoft kaynak kodlarını kaybedince adam kaynak kodlarını yeniden yazarcasına oyunu modluyor şu an
-
ben iş gereği Kütahya’dayım şu an ama normalde Denizli’deyim. Çoğunlukla Discovery serverında takılıyoruz biz ama ara ara Crossfire’a kaydığım oluyor. bir dönem Nightsalker’s Universe’ta uçmuştuk arkadaşlarla. keşke o server devam etseydi muazzam bir yıldız sistemi tasarımı vardı o modda.
bahsettiğim serverlarda oynarsan Skywalker nickleri hep bende pm atarsan oyundayken takılırız beraber
bir de şöyle bir şey var, buradan tanıştığım bir dostum var, Jeider. o da Nomad Legacy modunu geliştiriyor. discordda tester ekibiyle beraber geliştirmeleri deniyoruz. o da eski freelancer hikayesini (FL Alpha sürümü) yeniden hayata geçirip unused kısımlarını yeniden oyuna dahil etmeye çalışıyor. baya bir ilerleme kaydetti. istersen sen de gel beraber test edelim. o modun son sürümü ortalığı sarsacak çünkü şu 20 yıllık süre içerisinde adam ilk defa kullanılmayan, oyunda aslında kodlar içine gömülü olup oyun içerisinde kimsenin fark edemediği tüm özellikleri aktif etmeye başladı. hud falan değişti oyunda zaten. Microsoft kaynak kodlarını kaybedince adam kaynak kodlarını yeniden yazarcasına oyunu modluyor şu an
-
Kardesim o kadar isterim ki ama malesef korkunc yorucu ve yogun bir isim var. kendime zaman zor kalıyor.
ama burada su yazdığın seyler bile beni o kadar mutlu etti ki. Ulkemde bu oyunu bilen, deger veren, gelistiren herkes benim ozelimde altın kıymetindedir. o nedenle pmden cepleri alalım. hatta bir platformda bir araya gelip size katkı icin neler yapabiliriz onları konusalim, projelendirelim bahsettigin isi.
bu mod islerine malesef sizler kadar hakim degilim ben sadece hd olanı kurdum baska bir alt yapi kurulu değil ama zamanla öğrenirim sizden.